Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Tisztítsuk meg szervezetünket - Egészségmegőrzés képes leírás: Neera - Víztisztító [2. oldal]
részletek »

Tisztítsuk meg szervezetünket - Egészségmegőrzés: Neera - Víztisztító [2. oldal]

Képes leírás

Itt vagy: egeszsegmegorzes.tlap.hu » Tisztítsuk meg szervezetünket - Egészségmegőrzés
Keresés
Találatok száma - 27 db
Neera méregtelenítés

Neera méregtelenítés

A Neera méregtelenítés célja, hogy fokozza a test természetes méregtelenítő képességét. A méregtelenítés munka mellett is könnyen elvégezhető, mert nem lép fel fáradtság vagy gyengeségérzés, mivel a kúraital nem más, mint egy folyékony táplálék, mely kiküszöböli az éhségérzetet, és energiát ad a tisztulási folyamatok alatt.

Otthoni víztisztító - Coventina

Otthoni víztisztító - Coventina

Ne pazarold a pénzed sokszázezres csodamasinákra, és ne dőlj be az olcsó és haszontalan víztisztítóknak. Az általunk forgalmazott lúgosító-ionizáló készülékek messze többet tesznek egészségedért, mint egy egyszerű víztisztító. Ez a víztisztító ugyanis kiszűri azt, amit ki kell, és benne hagyja a vízben, aminek benne kell maradnia. Ráadásul mindezt nem csak magas minőségben, hanem bárki számára elérhető áron, hogy minden családban egészséges, finom, kristálytiszta víz folyjon a csapból. Látogass el oldalunkra és rendeld meg víztisztítód még ma! A tiszta víz velünk nem luxus!

Prémiumvíz webáruház

Prémiumvíz webáruház

A fordított ozmózis (RO) rendszerű víztisztító berendezés otthonában (pl. a pult alá szerleve) végzi el azt a tisztítást, melyet a természetben a felszín közeli rétegek végeznek el a rajtuk átfolyó vizeken. Az egész család részére folyamatosan biztosítja az otthoni tiszta forrást egyenesen a csapból. Ön egy életre megszabadulhat az ásványvizes palackok cipelésétől, tárolásától! Víztisztítók webáruháza választékában megtalálhatók RO fordított ozmózisos víztisztítók, asztali ás irodai és egyéb víztisztítók, lúgosító vízionizátor víztisztítók, csap- és zuhanyszűrők, desztillálók, mérőműszerek, víztisztító szűrőbetétek, kiegészítők, teszterek, víztisztítási kiegészítők és szerelékek, alkatrészek, ezüst-ion termékek, előszűrők, vízkőmentesítők nagy választéka. Vállaljuk saját forgalmazású víztisztítóink beszerelését és szervizelését az egész ország területén.

Salaktalanítás Nanna vízzel

Salaktalanítás Nanna vízzel

A megfelelő mennyiségű folyadékfogyasztás fontos a szervezet egészséges működéséhez, hiszen az étkezés mellett az egyik legfontosabb tápanyag beviteli forrást jelenti. A Nanna oxigénes, lúgos, jódos-szelénes víz és szódavíz arra szolgál, hogy segítséget nyújtson folyadékpótlás közben szervezetünk működéséhez és megfelelő állapotban tartásához. Látogasson el weboldalunkra, ahol megismerkedhet termékeinkkel, illetve ezeknek a szervezetünkre gyakorolt jótékony hatásaival, a méregtelenítés és lúgosítás fontosságával, valamint a pajzsmirigy betegségek tüneteivel és a gyógymódokkal! Tegye egészségesebbé mindennapjait, fogyassza egészséggel lúgos, oxigénes és szódavizeinket!

Szódagép

Szódagép

Nem fogyaszt csapvizet soha? Most már a háztartási víztisztító gépeknek köszönhetően lakásában is minden percben fogyaszthat egészséges ivóvizet. Hihetetlenül fontos, hogy elég vizet juttassunk a szervezetünkbe, ezért tanácsolják rengetegen az ásványvíz ivását. Nem kell több száz forintért üveges vizeken vásárolnunk, hiszen a háztartási víztisztító berendezés használatával szénsavmentes víz és szénsavas csapolása ugyanúgy lehetséges. A szódagép már elengedhetetlen kelléke egy munkahelynek, de otthon is tökéletesen használható, hiszen a vízhálózatra kapcsolható, így minden alkalommal egészséges és tiszta vizet ihatunk. A Vízszűréstechnika honlapján minden hasznos információt megtalál a szódagép használatával kapcsolatban. Gondoljon az egészségére, igyon friss megszűrt vizet mindennap!

Természetes módszerek

Természetes módszerek

A természetgyógyászati módszerek a népi gyógymódokból alakultak ki, megtartva azokat a módszereket, amelyek hasznosak, elvetve azokat, amik károsak. A hagyományos gyógyításnak gyakran használt eszköze a böjt. Vágjunk bele egy fiatalító, frissítő kúrába! A kúra célja, hogy méregtelenítsük szervezetünket, néhány hét múlva tapasztalhatjuk, hogy fáradékonyságunk elmúlt, üdébbek, szebbek vagyunk, és a hangulatunk is javul. Méregtelenítő tippek a weboldalon.

Tiszta, egészséges ivóvíz

Tiszta, egészséges ivóvíz

A jó minőségű és elegendő mennyiségű ivóvíz nélkülözhetetlen egészsége megőrzéséhez, ám sokan tapasztaljuk, hogy a csapból folyó vezetékes víz nem ízletes, többnyire klóros, és esetenként zavaró szaga, vagy mellékíze van. Egy háztartási víztisztító készülék viszont tiszta, ízletes ivóvizet biztosít családjának, ami alapfeltétele az egészséges életnek. Webshopunkban és szaküzletünkben a háztartási víztisztító megoldások széles skáláját kínáljuk a legegyszerűbb vízszűrő kancsótól egészen a professzionális fordított ozmózis víztisztító rendszerig. Ha Ön is fontosnak tartja az egészséges, tiszta ivóvizet, akkor látogasson el webáruházunkba, ahol segítségünkkel megtalálhatja az igényeinek megfelelő ivóvíztisztítót!

Tisztítsa meg szervezetét a stressztől!

Tisztítsa meg szervezetét a stressztől!

Szeretné tudni, hogyan veheti fel a harcot sikerrel a stressz ellen? Megszabadulna végre a mindennapos idegeskedés zavaró tüneteitől? Horváth Emil stresszor mentor vagyok, és a stresszoldás a specialitásom: tréningek széles skáláját kínálom ügyfeleim számára. Csoportos sztresszoldó foglalkozásaim, villámtréningeim és autogén tréningeim szinte mindig meghozzák a kívánt hatást, és egyaránt igénybe vehetőek cégek és magánszemélyek számára is. Nézze meg referenciáimat, és ha sikerül elnyernem a tetszését, forduljon hozzám bizalommal!

Víztisztító készülék otthonra

Víztisztító készülék otthonra

Az amerikai vízszűrő összehasonlítási tesztek győztese az Aquasana víztisztító termékcsalád, amely minden szennyeződést eltávolít a vízből, ám a fordított ozmózis elvén működő víztisztító berendezésekkel ellentétben, meghagyja benne a szervezet számára nélkülözhetetlen ásványi anyagokat! Az Aquasana vízszűrő kapható asztali, csapra és zuhanyra szerelhető változatban, illetve konyhai mosogatóhoz való, valamint központi kivitelben is. Tekintse meg weboldalunkat, ahol minden információt megtalál a víztisztításról, az elhallgatott igazságokról, a vízszűrők működéséről! Mert nem mindegy, mi folyik a csapból.

Hirdetés
Víztisztító készülékkel az egészségért!

Víztisztító készülékkel az egészségért!

Megtisztítaná az otthoni csapvizet a nehézfémektől, kórokozóktól és egyéb szennyeződésektől? A körzeti ivóvíz arzéntalanításra szorul? Ezekben az esetekben az otthoni víztisztító berendezés fog tökéletes megoldást nyújtani. A vízkezelésnek számos professzionális módja van (pl. vastalanítás, csírátlanítás, sótalanítás) és mi mindegyikben szakértői segítséget nyújtunk. Akár 3 év garanciát biztosítunk az általunk biztosított termékekre. Keressen minket bizalommal akkor is, ha vízlágyító berendezésre vagy szervizelésre lenne szüksége!

Tuti menü