Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Táplálkozással egészségünkért - Egészségmegőrzés képes leírás - Egészségmegőrzés természetes módszerekkel.tlap.hu
részletek »

Táplálkozással egészségünkért - Egészségmegőrzés - Egészségmegőrzés természetes módszerekkel.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: egeszsegmegorzes.tlap.hu » Táplálkozással egészségünkért - Egészségmegőrzés
Keresés
Találatok száma - 10 db
Dietetika mindenkinek

Dietetika mindenkinek

Egészséges táplálkozásról sokat hallunk mostanában, mégis nehéz eligazodni az egymásnak ellentmondó információhalmazban. Itt tájékozódhat és választ kaphat dietetikustól a fogyókúrával, magas vérzsírszintek diétás kezelésével, táplálékallergiákkal, egészséges életmóddal, ezen belül helyes táplálkozási szokások és életvitel kialakításával kapcsolatos kérdésekre is.

Gasztrozseni

Gasztrozseni

Az egészséges táplálkozás tízparancsolata. Megmutatom azokat az elveket, melyek alapján elég, ha csak néhány dologra figyelsz oda főzés közben vagy csak néhány alkotó elemet cserélsz ki a régi receptedben és máris óriási lépéseket tehetsz az egészséghez vezető úton. Tudatos táplálkozással sokat tehetsz magadért, az egészségedért, a családodért.

Gyógykávé

Gyógykávé

Ha nem akar lemondani a kávézás öröméről, de az egészségére is szeretne odafigyelni, a megoldást itt találja. A Brazíliából származó kiváló minőségű Arabica kávéhoz ganodermakivonatot kevernek, ezért kizárólag instant kiszerelésben kaphatók, így egy olyan élvezeti cikk válik elérhetővé, mely a ganoderma gomba jótékony hatásának köszönhetően nem csak ízében, hanem a szervezetre gyakorolt pozitív tulajdonságaiban is egyedi.

Health egészség

Health egészség

Az egészségtudatos életmód egyik alapköve az egészséges táplálkozás. Azonban sokan úgy gondolják, hogy ha áttérnek bio ételek fogyasztására vagy mellőzik a hús vagy tejtermékek fogyasztását, akkor egészséges életmódot élnek. Sajnos ez nem helyes gondolkodás, sőt kimondottan káros lehet egy ételcsoport teljes kihagyása. Helyette egy egészséges étrend kialakítása és betartása a fontos, amely kiegyensúlyozott és változatos ételekből áll..

Ízek és érzések

Ízek és érzések

Az Ízek és Érzések Program a tudatos táplálkozás és életmód ösztönzése végett jött létre. Célunk az egészségmegőrzés, a prevenció, hisz egészsége megőrzéséért mindenki saját maga felelős. Szakértőink segítségével természetes táplálkozási formát, megoldásokat nyújtunk, melyek között mindenki megtalálhatja a saját szervezete számára leginkább megfelelőt. A tudatos táplálkozás az egyik legfontosabb lépés egészségünk megőrzése érdekében, elkezdeni soha nincs késő.

Lét-tudatos táplálkozás

Lét-tudatos táplálkozás

A harmonikus, boldog élet kialakítása és fenntartása inspirált arra, hogy megismerjem a különféle táplálkozási irányzatokat és az alternatív gyógyászat módszereit, majd ezek építő elemeit alkalmazzam. Több év tapasztalatszerzése után kialakítottam a Lét-tudatos táplálkozás rendszerét, melynek alapfilozófiája az ember testi, lelki és szellemi egyensúlyának megtalálása és fenntartása. Ez az életforma tiszteletben tartja az életet, az élőlényeket és a környezetet. A Lét-tudatos táplálkozás alappillérei: Test, Lélek, Szellem.

Omega-3 zsírsav.

Omega-3 zsírsav.

Az omega-3 zsírsav rendszeres pótlása pozitív hatással van az általános egészség megőrzéséhez és fenntartásához. Halolaj kiegészítők fogyasztásával és megfelelő élelmiszerek segítségével pótolhatjuk az omega-3 zsírsav megfelelő mennyiségét. Segítségével fenntartható a szív egészséges működése, az érrendszer megfelelő rugalmassága, csökkenthető a magas vérnyomás, valamint a jó vérkeringés is elősegíthető. Az omega-3 zsírsav a hatékony agyműködéshez is elengedhetetlen, továbbá szükséges a jó memóriűhoz és a jókedvhez is.

Qlarivia, a tökéletes ivóvíz

Qlarivia, a tökéletes ivóvíz

Oldalunkon a Qlarivia 25 ppm deutérium tartalmú, szénsavmentes ivóvizet ismerheti meg. A 25 ppm D tartalmú víz segítségével gyorsabban lehet megváltoztatni a szervezetünkben a deutérium szintet, mint a 105 ppm D tartamú vízzel. Ez a könnyű víz lehetőséget nyit a lehető leggyorsabban elérni a szervezetben a szignifikáns deutérium koncentráció csökkenést, és vannak már olyan klinikai eredmények is, melyek azt bizonyítják, hogy különböző betegségekre is jótékony hatással van. Próbálja ki, és érezze Ön is a Qlarivia víz pozitív hatását!

Stevia természetes édesítő

Stevia természetes édesítő

Célunk, hogy a Steviát, ezt a természetes édesítőszert, melyet a világ számos táján évszázadok óta fogyasztanak, Magyarországon is ismertté és széles körben elérhetővé tegyük. Ha Ön cukorbeteg, fogyókúrázik vagy csak egyszerűen szeretne egészségesebben élni, akkor a Stevia az Ön édesítőszere.

Hirdetés
Támogassa emésztését és epeműködését!

Támogassa emésztését és epeműködését!

Támogassa az emésztését: természetes epesavakkal és gyógynövényekkel is! A 90-es évek jó hírnevű - epe és emésztőrendszeri bántalmak megelőzésére és panaszok kezelésére szolgáló - GALLMED? készítménye minden érdeklődő számára visszatért, megújulva, GALLMET? étrend kiegészítőként! GALLMET?-N és GALLMET?-F természetes epesavakat tartalmazó, bélben oldódó, étrend-kiegészítő kapszulák. GALLMET?-M természetes epesavakat és gyógynövényeket tartalmazó, bélben oldódó, étrend?kiegészítő kapszula, az emésztés és az epeműködés támogatására. Egészséges emésztés: a gyomor, a máj, az epe és a bélrendszer támogatásával is. Bizonyos kor fölött az emésztési folyamatok már észrevehetően megváltozhatnak, azonban ezeket kedvezően befolyásolhatják a GALLMET? hatóanyagai. Tanulmányozza a természetes epesavak jelentőségét a honlapunkon is megtalálható (szak)irodalomban. Az igényeinek és a pénztárcájának megfelelő csomagolásokból választhat: 10 kapszulás doboz valamint 30, 60, 90 kapszulás flakonok. Keresse a gyógyszertárakban és a gyógynövény szaküzletekben valamint az internetes áruházunkban. Forgalmazó: GALLMED? Kft. * H-6500 Baja, Szarvas G. u. 3. Tel/fax: 36-79-326-581 * Email: gallmed@gallmed.hu

Tuti menü