Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Egészségmegőrzés természetes módszerekkel linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között: Diab - Egészséges [4. oldal]
részletek »

Egészségmegőrzés természetes módszerekkel képes leírás: Diab - Egészséges [4. oldal]

Képes leírás

Itt vagy: egeszsegmegorzes.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 204 db
Diab-Pont Magazin

Diab-Pont Magazin

Küldetésünknek tekintjük, hogy segítsünk a legmagasabb szinten tartani cukorbetegséggel élő embertársaink életminőségét. Célunk, hogy a cukorbeteg diéta kapcsán felmerülő nehézségek megoldásában segítséget nyújtsunk. Feladatunknak tartjuk, hogy segítsünk tájékozódni az elérhető diabetikus élelmiszer választékban, hozzáférhetővé tegyük az általunk ismert diabetikus és cukormentes élelmiszerekkel valamint a cukorbeteg diéta során felhasznált alapanyagokkal kapcsolatos információkat. Cikkeink, leírásaink, táblázataink szerkesztése során a legnagyobb gondossággal járunk el és csak szakmailag megalapozott anyagokat teszünk közzé.

Diagnoscan szűrőcsomagok

Diagnoscan szűrőcsomagok

Tegyen azért, hogy még sokáig gondoskodhasson családjáról. Az időben elvégzett szűrés, életet menthet. A Diagnoscan Magyarország több nagyvárosban elérhető képalkotó diagnosztikai szolgáltatásokat nyújt. A központunk Budapesten található, ahol térítés ellenében vehetők igénybe az ultrahang vagy röntgen-vizsgálat mellett olyan szolgáltatások is, amik eddig főként csak kórházakban voltak elérhetőek, mint például a mammográfia, a CT-vizsgálat, az MR-vizsgálat, vagy a csontsűrűség-mérés. Látogasson el oldalunkra és kérjen időpontot még ma!

Diéta ABC

Diéta ABC

Nap mint nap rengeteg információ jut el az emberekhez az egészséges táplálkozásról, amelyek gyakran egymásnak ellent mondanak. Szeretnék segítséget nyújtani, hogy a sok-sok hasznos információkat összegyűjtve, közkincsé téve, segitsem túlsúlyos sorstársaimat a fogyókúrában, és az egészséges táplálkozás kialakításában.

Diéta és méregtelenítés

Diéta és méregtelenítés

Minden a diéta, méregtelenítés és a zsírbontás tárgyköréből, tapasztalt szakorvosok által. Orvos válaszol rovatunkban a látogatók által feltett kérdések és az arra adott szakorvosi válaszok olvashatók. Tudjon meg többet a diéta, méregtelenítés és a zsírbontás lehetőségeiről.

Dietetika mindenkinek

Dietetika mindenkinek

Egészséges táplálkozásról sokat hallunk mostanában, mégis nehéz eligazodni az egymásnak ellentmondó információhalmazban. Itt tájékozódhat és választ kaphat dietetikustól a fogyókúrával, magas vérzsírszintek diétás kezelésével, táplálékallergiákkal, egészséges életmóddal, ezen belül helyes táplálkozási szokások és életvitel kialakításával kapcsolatos kérdésekre is.

Dietinfo

Dietinfo

Miért a dietinfo? Már régóta dédelgetett álmunk egy ilyen portál létrehozása. Szeretnénk minél több érdekességgel és pontos információval szolgálni azokban a témákban, amely minimális szinten is foglalkozik a táplálkozással. Az étkezés nagyon fontos tényező az életünkben. Különböző kultúráknak különböző gyógymódjai mind-mind más jellegzetességet hordoznak magukban. Szeretnénk megmutatni a világot! Szeretnénk láttatni, hogy az egészség összefügg az étkezéssel és a gondolkodásmódunkkal.

Dr Lenkei Gábor

Dr Lenkei Gábor

Természetgyógyász - A vitaminguru Nevezték már utolsó szalmaszálnak, vitamingurunak, remek üzletembernek, sőt csodabogárnak is. Lenkei Gábor olyan ember, aki senkit nem hagy közömbösen. Kiválasztott, vagy önjelölt megmentő? Ezt ki-ki döntse el maga. Tény azonban, hogy nagyon is érdemes figyelni arra, amit mond. A lényeg egyszerű és érthető: nem az a baj, amit tudunk, hanem az, amit nem.

Dr. Juice Szűz víz

Dr. Juice Szűz víz

Szervezetünk számára elengedhetetlen a kitűnő minőségű tiszta víz, mely nem tartalmaz káros anyagokat, túlzott ásványi anyagokat, nehézfémeket. Így Dr. Juice Szűz Víz tökéletesen alkalmas hidratálásra és a méreganyagok kijuttatására a testünkből. A Szűz Víz bükki vízből készült szűrt víz, a palackokat ezüstkolloiddal tisztították ki, hogy a baktériumok felbontás után se szaporodjanak el a vízben. A Szűz víz klórmentes, hormonmentes, halmozott ásványanyag mentes, nehéz fém menztes, modern technológiával tisztított. Fogyókúrázóknak, fokozott szellemi igénybevételkor, sportolóknak, izületi problémákkal szenvedőknek is ajánljuk. Tiszta, selymes, lágy íze van, szaga egyáltalán nincs, mellyel az ételeknek az íze is sokkal jobban érvényesül. Rendeljen webáruházunkból és mi házhoz szállítjuk önnek a tiszta Szűz Vizet.

Dr. Wolf sóterápia

Dr. Wolf sóterápia

A cégünk által kifejlesztett és alkalmazott száraz sóterápia mellékhatásoktól mentes, orvosilag elismert gyógymód. A terápia kialakításánál speciális sófalakat építünk. Természetes parajdi kősó felhasználásával, így a sós mikroklímát természetes úton, porlasztórendszerek felhasználása nélkül alakítjuk ki. A száraz sóterápia használata során fokozódik a légzőszervek nyálkahártyájának aktivitása, öntisztulása. Enyhülnek, illetve teljesen meg is szűnhetnek a gyulladásos folyamatok, mint pl. az arcüreggyulladás, homloküreg-gyulladás, vagy a hörghurutgyulladás. Továbbá a légúti megbetegedések, allergia, asztma, nátha esetén is bizonyítottan hatékony. De a magas vérnyomás, szívproblémák, alvászavar és dohányzás okozta irritációk is hatékonyan kezelhetők vele, és immunrendszer erősítő hatású.

Hirdetés
e-Smoker X sorozat

e-Smoker X sorozat

Az e-Smoker X-sorozat a legújabb készülékcsaládunk. Az X-sorozatú elektromos cigaretták jellemzője a megbízható technológia és a minőségi e-cigaretták között kimagaslóan kedvező ár. Az X4 készülék a legstrapabíróbb elektromos cigarettánk - bár az elérhető kiegészítők és patronválaszték tekintetében jelenleg még elmarad az M-sorozattól, megbízhatósága rövid idő alatt komoly elismerést vívott ki vásárlóink körében. Az e-Smoker elektromos cigaretta egy elektromos készülék, ami tökéletesen képes imitálni a valódi dohányzást ? annak súlyosan káros mellékhatásai nélkül. Az elektromos cigaretta egy légszenzorral ellátott akkumulátorból és egy porlasztóelektronikával egybeépített cserélhető patronból áll. Megszívásakor a készülék megdöbbentően valósághű élményt nyújt, kezdve a valósághű formától, a füstöt imitáló párától egészen az olyan apró részletekig, mint a megszíváskor az elektromos cigi végén kigyulladó vörös fény, mely a felizzó parázst utánozza.

Egészség okosan

Egészség okosan

Hálapénz helyett inkább magán egészségbiztosítás! Egészségmegőrzést segítő és járóbeteg szakellátást támogató programok. Mindenki szeretne egészséges maradni, és elkerülni a betegségekkel járó kellemetlenségeket, az egészségmegőrzés azonban többről szól puszta akarásnál, tenni is kell a cél érdekében.

Egészség tippek

Egészség tippek

Az oldalon megtalálható minden fontos tudnivaló az egészséges táplálkozáshoz. Számos utalás található a fogyókúrázóknak, és azoknak is, akik mindig 'fáradtnak' érzik magukat. Számos technika, és könyv ajánlat közül választhatsz, hogy a legmegfelelőbb és legkényelmesebb megoldást találd meg. Az egészséged fontos, de ehhez nem kell koplalnod, vagy drága kezelésekre járnod...

Egészség világ

Egészség világ

Az Egészségvilág oldalán megoldásokat találhat betegségére, tüneteire, továbbá megtalálhatja az Önnek megfelelő orvost, kórházat, rendelőt, terméket, boltot! Tippeket kap a fogyáshoz, megoldást találhat egészségügyi problémáira. Kérdéseire szakemberek, orvosok válaszonak.

Egészséges életmód

Egészséges életmód

Az egészséges életmód hogyan valósítható meg napi aktív sport, számolgatott kalóriák és a termékek összetevőinek görcsös ellenőrzése nélkül? Ebben szeretnék segíteni Önnek is. Az egészséges életmód és a fiatalos lendület nagyon könnyen elérhető mindenki számára, csak kevesen ismerik a természetes anyagokban rejlő lehetőségeket. Ismerje meg életfilozófiánkat, az egészséges életmód alapjait, és azokat a természetes anyagokat, melyekből az elkészült termékeket fogyasztva Ön is megőrizheti egészségét, fiatalságát, életerejét.

Egészséges életmód programja

Egészséges életmód programja

Peyer Zoltán személyi edző vagyok. A szakemberek egybehangzó véleménye szerint csak az egészséges életmód általánossá válása fordíthatná meg a jelenlegi tendenciát, javíthatna az igen kedvezőtlen egészségügyi adatokon. Személyi edzőként azt tartom a legfontosabbnak, hogy a mai rohanó világunkban a teljesítménykényszer, az állandó stressz és környezeti ártalmak romboló hatását az életmód átalakításával csökkentsük. Az életminőségben bekövetkezett negatív változásokat helyreállítsuk és sikeres, kiegyensúlyozott harmonikus életvitelt alakítsunk ki. A rendszeres sportolás és helyes táplálkozás hatására bekövetkező fizikai változások visszahatnak a belső, lelki állapotodra is nő az önbizalmad, magabiztosabb, kitartóbb és boldogabb leszel.

Egészséges gyermekétkeztetés - Egy hosszú távú alternatíva

Egészséges gyermekétkeztetés - Egy hosszú távú alternatíva

Cégünk szakértő dietetikusai a korszerű táplálkozástudományi ismeretek figyelembevételével állítják össze menüinket a hét minden napján. Táplálékallergiás és egy diétás menüink lehetővé teszik, hogy minden hozzánk forduló oktatási-nevelési intézmény étkezési igényét teljes körűen ki tudjuk elégíteni. E-Közétkeztetés és minőségbiztosítási rendszerünk biztosítja partnereink folyamatos elégedettségét. Tudjuk, hogy a mindennapos étkezés az egészség alapja, ezért gyermekétkeztetés szolgáltatásunk keretében készített ételeinket a lehető legnagyobb figyelemmel és felelősségtudattal készítjük.

Egészséges gyümölcscukor.

Egészséges gyümölcscukor.

A gyümölcscukorról olvashatunk a honlapnak köszönhetően. Napjainkban egyre nagyobb teret kap az egészséges táplálkozás. A honlapon bemutatott gyümölcscukor is teljesen tökéletesen beleillik az egészséges táplálkozás csoportjába. A honlapnak köszönhetően részletesen az összes előnyével együtt ismerhetjük meg a gyümölcscukrot. A cukorbetegek nem fogyaszthatnak magas glikémiás indexel rendelkező ételeket, a gyümölcscukor pedig pont egy olyan étel, amelynek alacsony a glikémiás indexe. Kattints és ismerd meg a gyümölcscukor előnyöket.

Tuti menü