Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Egészségünk állapotának felmérése képes leírás - Egészségmegőrzés természetes módszerekkel.tlap.hu
részletek »

Egészségünk állapotának felmérése - Egészségmegőrzés természetes módszerekkel.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: egeszsegmegorzes.tlap.hu » Egészségünk állapotának felmérése
Keresés
Találatok száma - 12 db
AMP-Homeografia módszer

AMP-Homeografia módszer

Az állapotfelmérés társaságunk új szolgáltatása egy új, XXI. századi egészségügyi technológiai vívmány segítségével, az AMP homeográfiás készülék alkalmazásával. Vérvétel nélkül határozza meg a szervezet egészségügyi állapotát, annak enzim és immunrendszerével kapcsolatos funkcionális hemodinamikus kiegyensúlyozottságát. A módszer lényege a szervezet vízcseréje valamint gáz-homesztázisa alapján az emberi test felületén mért 'referens' biológiai aktív pontok hőmérsékletének mérése és ezen eredmények speciális számítógépes szoftverrel történő feldolgozása.

Biorezonanciás Egészségi állapotfelmérés

Biorezonanciás Egészségi állapotfelmérés

Ez a sejtszintű állapotfelmérés a teljes szervezetre vonatkozóan ad hiteles képet alul illetve a túlműködést mutatva.Megtudhatja terheli e szervezetét gyulladás,vírus, baktérium, gomba, parazita, toxinok? Feltérképezi a különböző működési rendellenességeket a kezdeti szakaszban még mielőtt fizikálisan maga a tünet jelentkezne. Megmutatja anyagcseréjének, szerveinek, immunrendszerének esetleges működési rendellenességeit? Megbízhatóan kimérhető,hogy az ön által fogyasztott,étrendkiegészítők,és egyéb készítmények, megfelelő hatást gyakorolnak-e szervezetére. Képet kaphat hormonrendszerének,mirígyeinek működéséről, vegetatív idegrendszerének állapotáról. Hitelesen kimutatható ,hogy az ön álltal fogyasztott és kedvelt étrendkiegészítők , valóban jótékony hatással bírnak szervezetére. Kimérhető hogy az étrendkiegészítőkből, mekkora dózis és milyen összetétel ajánlott az adott páciens estén személyre szabottan.

Diagnoscan szűrőcsomagok

Diagnoscan szűrőcsomagok

Tegyen azért, hogy még sokáig gondoskodhasson családjáról. Az időben elvégzett szűrés, életet menthet. A Diagnoscan Magyarország több nagyvárosban elérhető képalkotó diagnosztikai szolgáltatásokat nyújt. A központunk Budapesten található, ahol térítés ellenében vehetők igénybe az ultrahang vagy röntgen-vizsgálat mellett olyan szolgáltatások is, amik eddig főként csak kórházakban voltak elérhetőek, mint például a mammográfia, a CT-vizsgálat, az MR-vizsgálat, vagy a csontsűrűség-mérés. Látogasson el oldalunkra és kérjen időpontot még ma!

Folyadékfogyasztási ismeretek, szokások

Folyadékfogyasztási ismeretek, szokások

Egyik alapvető életszükségletünk az ivás. Gyakran nem is tudatosul bennünk, rutinszerűen nyitjuk meg a vízcsapot, főzzük a teát vagy vesszük ki a hűtőből a különböző üdítőitalokat. Időnként érdemes elgondolkodni azon, miért és mennyire fontos szervezetünknek a víz és a benne található ásványi anyagok és ezt hogyan tudjuk megfelelő minőségben és mennyiségben testünk rendelkezésére bocsátani. Ön elég folyadékot fogyaszt-e? Ha nem, milyen problémákkal kell szembenéznie? Ezeknek a kérdéseknek a megválaszolásában is segíthet az alábbi teszt kitöltése.

Gyógytorna dunaharaszti - Az állapotfelmérés ingyenes!

Gyógytorna dunaharaszti - Az állapotfelmérés ingyenes!

Gyógytorna dunaharaszti - Az állapotfelmérés ingyenes! Tóth Viktória vagyok. 2005-ben végeztem a Semmelweis Egyetem Egészségügyi Főiskolai Karán mint gyógytornász. Óvodás kortól várom a gyógyulni vágyókat, illetve a megelőzést fontosnak tartó dunaharaszti, és környékbeli (Dunaharaszti, Taksony, Alsónémedi, Dunavarsány, Délegyháza stb.) pácienseket a Bezerédi lakóparkban található ÁNTSZ engedéllyel működő családias hangulatú rendelőmben. Óvodás kortól várom a gyógyulni vágyókat, illetve a megelőzést fontosnak tartó dunaharaszti, és környékbeli (Dunaharaszti, Taksony, Alsónémedi, Dunavarsány, Délegyháza stb.) pácienseket a Bezerédi lakóparkban található ÁNTSZ engedéllyel működő családias hangulatú rendelőmben. Rendelő: Dunaharaszti, Haraszty Ferenc utca 49/A (Bezerédi lakópark)

Íriszdiagnosztika

Íriszdiagnosztika

Az írisz, vagyis a szívárványhártya az emberi szervezet legérzékenyebb része. Ezért az örökletes tényezők, belső szervi megbetegedések, toxikus anyagok, stresszhelyzetek különböző nyomokat, jeleket hagynak rajta. - megállapíthatók vele a jelenlegi-, a múltbéli és a jövőben várható betegségek, - öröklött (genetikai) hajlamokról informál, - idegrendszerének teherbírását méri fel, - megmutatja, hogy melyik szerv-, szervrendszer hajlamos daganatképződésre, - rövid ideig tart és fájdalommentes, - betegségmegelőzésben fontos szerepet játszik.

Lásson tisztán! Fogászati röntgen, 3D CBCT készítése

Lásson tisztán! Fogászati röntgen, 3D CBCT készítése

Korszerű fogászati CT (3D CBCT), panoráma röntgen, kedvező áron és gyorsan, beutaló nélkül. Ön minket keres! Fogászati röntgen palettánkon bármilyen radiológiai eljárást megtalál, amire szüksége lehet a digitális panoráma rtg mellett. Tökéletes, részletgazdag felvétel a teljes fogazatról pillanatok alatt. Kéréséhez igazodva elküldhetjük e-mailben vagy CD-re is írhatjuk az elkészült anyagot. Profi szakembergárdánk készséggel áll rendelkezésére a belváros szívében, a Nagymező utcában. Hétfőtől péntekig este 8-ig várjuk!

Naturwell

Naturwell

Az ESG (ElectroSomatoGram, újabb nevén EIS: ElectroInterstitialScan) egy új, korszerű vizsgálómódszer, mely hatékony kiegészítője a diagnosztikai módszereknek. A mérés elve a chronoamperometria elvén alapul, amely 6 elektródán keresztül vizsgálja a szervezet működését. Az elektródák helye a két tenyér, a talpak és a homlok két oldala. Segítségével átfogó képet kaphat szervezete állapotáról és működéséről. A vizsgálat a kórelőzmény felvételét követően 5 percig - orvosi kiértékeléssel együtt 30 percig - tart, fájdalommentes, és mivel előkészítést nem igényel, bármikor végezhető, és nem kell éhgyomorra maradnia.

Schüssler-féle arcdiagnosztika

Schüssler-féle arcdiagnosztika

A szervezetünkben lévő ásványi anyagok hiánya különböző betegségekhez vezet. A bőrünkön lévő elváltozások jelzik ezeket. Ezek az elváltozások lehetnek sötét foltok a bőrön, ráncok, illetve aknék. Az arcdiagnosztika segítségével még idejében felfedezhetőek a betegségek és a hiányzó ásványi anyagokat pótolva helyreállítható a szervezet egyensúlya. Ha nem érzi egészségesnek magát és úgy látja, bőre állapota megváltozott, keresse fel a természetgyógyászt, aki pillanatok alatt felállítja a diagnózist és kezeli a problémát!

Hirdetés
Scio állapotfelmérés

Scio állapotfelmérés

A SCIO számtalan betegségre nyújt gyors, gyógyszertől és vegyszertől mentes megoldást. Segítségével pontos és precíz képet kapunk a páciens teljes egészségi állapotáról. A SCIO rendszer képes arra, hogy a testben történő változásokat idejekorán felismerje, és azokat azonnal úgy korrigálja, hogy a betegség ki se fejlődhessen. Minden olyan orvos és természetgyógyász számára, aki nyitott az újra, a SCIO rendszer nélkülözhetetlen eszközzé válhat a páciensek további mélyreható, sikeres vizsgálatában és kezelésében. Ismerje meg a XXI. század modern gyógyszer- és vegyszerektől mentes módszereit!

Teljes kivizsgálás - Medbiotech Diagnosztika

Teljes kivizsgálás - Medbiotech Diagnosztika

Válassza teljes körű kivizsgálásunkat, ahol 1 órán belül fényt derítünk egészségügyi problémáinak okaira a debreceni magánrendelőnkben! Pénzt és időt spórolhat vele, mert egy helyen kiderül minden problémájának oka. A kivizsgálás teljesen fájdalommentes, tehát semmilyen kellemetlenséggel nem jár. Az összes baktérium, vírus, gomba, parazita, betegségtípus kimutatható ezzel a vizsgálattal. Azokat a betegségeket is meg tudja találni, amelyek még csak lappanganak az Ön szervezetében. Ugyanis sejt szintű mélységig, négyzet-centiméteres képszerű felbontásban vizsgálja a szervezetet. Akár 2-3 hónappal előre kimutatja a még csak kialakuló fázisban lévő problémákat. Ne feledje, ha egészsége nincs, semmije sincs! Kérjen időpontot még ma!

Wolf Orvosi Műszer

Wolf Orvosi Műszer

Cégünk a WOLF Orvosi Műszer 1992-ben alakult. Fő profilunk az orvosi műszerek, gyógyászati segédeszközök, kötszerek, egészségügyi, laboratóriumi és munkavédelmi termékek forgalmazása. Tevékenységünk kiterjed a különböző diagnosztikai és egyszer használatos termékek, illetve gyógyászati- és kórháztechnikai segédeszközök közvetlen külföldi importjára (pl. Bokang, Top Glove, Romed, Moretti), ezen kívül a hazai gyártású termékeket, valamint számos neves külföldi cég eszközeit is forgalmazzuk (Braun, Scholl, Omron). A termékskála rendkívül széles: az egyszer használatos termékektől kezdve a bútorzaton át a kórházi betegellátásban szükséges szinte valamennyi terméket magában foglalja.

Tuti menü