Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Cikkek az egészségről - Egészségmegőrzés képes leírás: Impulser - Tisztafriss [2. oldal]
részletek »

Cikkek az egészségről - Egészségmegőrzés: Impulser - Tisztafriss [2. oldal]

Képes leírás

Itt vagy: egeszsegmegorzes.tlap.hu » Cikkek az egészségről - Egészségmegőrzés
Keresés
Találatok száma - 29 db
Impulser terápia, a gyógyszermentes megoldás

Impulser terápia, a gyógyszermentes megoldás

Az Impulser terápia során egy speciális - az Impulser által kikísérletezett - pulzáló elektromágneses mezőt hozunk létre. A rendszer egy vezérlőegységgel rendelkezik, mellyel impulzusokat küldhetünk az elektromágneses tekercsekhez, melyek egy matracban találhatók. A vezérlőn könnyen beállíthatjuk a megfelelő programokat, melyekkel konkrét problémákat, betegségeket kezelhetünk akár a saját otthonunkban. Az Impulser terápia kúraszerűen és folyamatosan egyaránt igénybe vehető akár egészségünk megőrzése, a civilizációs betegségek elkerülése érdekében, akár akut vagy krónikus problémák kezelésében. Ilyen esetekben a magnetoterápia fájdalomcsillapító, vérellátást javító, porc- és csontsejteket stimuláló, gyulladáscsökkentő hatást fejthet ki.

Információk a kaqunvíz előnyeiről

Információk a kaqunvíz előnyeiről

A honlapra kattintva részletesen ismerhetjük meg a kaqunvíz jellemzőit és tulajdonságait, amely egy új fejlesztésű víz. A kaqunvíz többféle gyógyhatással és egészségügyi előnnyel is rendelkezik. Rendszeres fogyasztásának köszönhetően megakadályozható a szervezet oxigénhiányos állapotának kialakulása mellékhatások nélkül. A kaqunvíz előállítása során nincsenek mérgező és vegyi anyagok sem, előállítási technológiája pedig Magyarországi fejlesztés. Kattints a honlapra bátran a további fontos részletekért!

Medicor egészség magazin

Medicor egészség magazin

A Medicor magazin nap mint nap új, érdekes cikkekkel jelentkezik az egészségügy és gyógyászat területéről. Fórumok, orvos, kórház kereső, egészséglexikon. Cikkek, információk a magas vérnyomásról, cukorbetegségről, életmódról. Egészséges életmód, egészséges étkezés, egészséges szórakozás.

Miért az Impulser terápiát válasszam?

Miért az Impulser terápiát válasszam?

Bármennyire is szeretnénk örökre fiatalok maradni, az élet természetes velejárója az öregedés. Sajnos a helytelen életmód miatt időskorban gyakoriak a különböző krónikus betegségek és az ezekkel járó fájdalmak. Az Impulser terápia pulzáló mágneses mezői sok kis elemként hatnak a szervezet sejtjeire: feltöltik azokat, visszaállítják a szükséges felületi feszültséget, amely a beteg sejtekben alacsonyabb, mint az egészségesekben. Az Impulser terápia tehát egy energialöketet ad a sejteknek, és azokat újjáélesztve így a panaszok csökkenéséhez, vagy akár a teljes gyógyuláshoz is hozzájárulhat.

NetAmbulancia

NetAmbulancia

Küldetésünk egy olyan interaktív weblap kialakítása, ahol a látogató tartalmas olvasnivalót talál a napi egészségügyi témákban, tájékozódhat tudományos kérdésekben, kikapcsolódhat az Interjú vagy éppen a Kávészünet rovatunkban. Célunk a hiteles tájékoztatás, a megelőzés fontosságának és lehetőségeinek bemutatása, a kiemelt betegségek okainak, tüneteinek bemutatása, a lehetséges kezelési gyógymódok ismertetése.

Newstart egészségmagazin

Newstart egészségmagazin

Az online egészségmagazin, a Newstart alapelvek alapján az egészséges életmód infóbázisa. Célja, hogy minden segítséget megadjon azok számára, akik elhatározták, hogy egészségesebben akarnak élni. A Newstart az egészséges életmód 8 alapkövének bemutatására kötelezte el magát: táplálkozás, testmozgás, víz, napfény, mértékletesség, levegő, pihenés, bizalom.

ParaMedica egészségmagazin

ParaMedica egészségmagazin

A ParaMedica EgészségMagazin, immár kilencedik éve látja el közérthető módon megfogalmazott magas színvonalú szakmai információval, hírekkel, újdonságokkal az egészséges életmód iránt érdeklődők egyre szélesedő körét. Célcsoportunknak tekintünk mindenkit, aki számára fontos a testi-lelki egészség, aki erről minél többet szeretne tudni, tanulni, de nemcsak olvasni, hanem - lapunkban található hasznos gyakorlati tanácsok alapján - tenni, segíteni is szeretne önmagán vagy környezetén. Ennek megfelelően alakítottuk ki rovatainkat: diatetika, onkológia, mozgásterápia, alternatív módszerek, fogászat, kardiológia, szexológia, hajgyógyászat, baba-mama rovat.

Patika magazin

Patika magazin

A Patikamagazin on-line egészségügyi magazinban, naponta frissülő ismeretterjesztő hírekkel, orvos válaszol, gyógyszerész válaszol rovatokban mindenki választ kaphat személyes kérdéseire, a leggyakoribb problémák megoldásait pedig elolvashatja az oldalon. A honlapon több, mint 10000 cikk segíti az Ön gyógyulását.

Shopmarket egészség cikkek

Shopmarket egészség cikkek

Folyamatosan frissülő egészség-életmód magazinunkban tippeket, tanácsokat és különböző termékleírásokat talál, legyen szó kozmetikumokról, illatszerekről, étrend-kiegészítőkről, bioélelmiszerekről, vagy vitaminokról. A természet nagyon sok növényi gyógyszert rejt, szinte minden betegségnek megvan a gyógyuláshoz vezető hatóanyaga. Az egészség megőrzése és megelőzése pedig sokkal kevesebbe kerül, mint a betegségek kezelése. Keressen gyógyírt célzottan a problémájára híreink között a magazinban, majd webáruházunkban könnyen meg is rendelheti az Ön számára legmegfelelőbb gyógytermékeket.

Hirdetés
Taurin előnyei.

Taurin előnyei.

Milyen anyag a taurin? Milyen hatásokkal és előnyökkel rendelkezik a taurin? A taurin valójában egy aminosav, amelyet többféle élelmiszer forrás is tartalmazza. A taurinhoz legkönnyebben a húsok és a halak fogyasztásával juthatunk, de a taurin a különféle sportitalok és energiaitalok is tartalmazzák. A migrénes fejfájás sokunk életét megkeseríti. A taurin a migrénes fejfájást is képes kezelni. A honlapon részletesen információkat és érdekességeket olvashatunk a taurin hatásairól és előnyeiről. Kattints bátran a honlapra!

Taurin por jellemzői.

Taurin por jellemzői.

Kattints a honlap linkjére és ismerd meg részletesen a taurin por fontosságát az egészségünk és a szervezetünk megfelelő működéséhez. A taurin port többféle élelmiszer segítségével vihetjük be a szervezetünkbe, de amennyiben nem fogyasztjuk rendszeresen ezeket az élelmiszereket a taurin port táplálékkiegészítő formájában is beszerezhetjük. A taurin por elengedhetetlen anyag a szervezetünk számára, hiszen több tápanyag szállításához szükséges. A honlapon részletes információkat ismerhetünk meg erről az anyagról.

Tisztafriss magazin

Tisztafriss magazin

Magazinunk elkötelezett az egészséges és tiszta élet mellett. Küldetése, hogy folyamatosan tájékoztassa Önt a legfrissebb kutatásokról, eredményekről az egészségünk megőrzésével kapcsolatban, felhívja a figyelmet azokra a potenciális veszélyforrásokra, melyek veszélyeztetik egészségünket, illetve olyan információval lássuk el Olvasóinkat, melynek segítségével javíthatnak az életminőségükön.

Tuti menü