Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Cikkek az egészségről - Egészségmegőrzés képes leírás - Egészségmegőrzés természetes módszerekkel.tlap.hu
részletek »

Cikkek az egészségről - Egészségmegőrzés - Egészségmegőrzés természetes módszerekkel.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: egeszsegmegorzes.tlap.hu » Cikkek az egészségről - Egészségmegőrzés
Keresés
Találatok száma - 29 db
A barátcserje kapszula előnyei, felhasználása

A barátcserje kapszula előnyei, felhasználása

Kattints bátran a honlap linkjére és ismerd meg a barátcserje tulajdonságait és jótékony hatásait. A barátcserje kapszula már régóta felhasznált termék a hagyományos gyógyászatban, hiszen a szoptatós anyák tejelválasztását fokozták barátcserje segítségével. Emellett a barátcserje kapszula számos jótékony hatással rendelkezik még. A barátcserje kapszula fogyasztásával a különféle bőrbetegségek is kezelhetőek, valamint a a férfiak esetében a korai kopaszodást is képes csökkenteni. Kattints a honlapra a részletekért!

A béta karotin és az A-vitamin.

A béta karotin és az A-vitamin.

A béta-karotin egy fontos vegyület a szervezetünk számára, számos előnnyel bír. A szervezetünk a béta-karotint képes A-vitaminná is alakítani. A honlapon bemutatjuk a béta-karotin jótékony hatásait is, a felszívódását, valamint részletesen olvashatunk az A-vitaminról is. A béta-karotin jótékony hatással van a látásra, a béta karotin tartalmazó ételek rendszeres fogyasztásával megelőzhetjük a farkasvakságot, és a vakságot, valamint képes arra is, hogy a szervezetben semlegesítse a káros szabad gyököket.

A cápamájolaj és az egészség.

A cápamájolaj és az egészség.

Vannak olyan cáápák, amelyeknek különféle testrészeik életmentők is lehetnek különféle betegségek során. A honlapnak köszönhetően megismerheted a cápaporcot és a cápamájolaj kapszulát is. A cápamájolaj kapszula előnnyel van néhány rákos megbetegedés ellen, valamint immunerősítőként is alkalmazzák, de megvédi a szívünk egészségét is. Kutatások bizonyítják, hogy a cápamájolaj kapszula rendszeres fogyasztása mellett megőrizhetjük a szívünk egészségét. De emellett képes szembeszállni a káros baktériumokkal szemben is.

Az útifűmaghéj tulajdonságai

Az útifűmaghéj tulajdonságai

Kattints bátran a honlap linkjére és tudj meg minden fontos információt az útifűmaghéj jótékony hatásairól és előnyeiről. Ez az oldható rost anyag Pakisztánból és Indiából származik. Fogyasztása pozitív hatással van az egészségre, hiszen rengeteg gyógyhatással bír. Az útifűmaghéj fogyasztásával csökkenthető a magas koleszterinszint, valamint a cukorbetegség is szinten tartható. Az útifűmaghéjat gyakran hordozóanyagként is felhasználják. Emellett a rák egyes fajtáinak kialakulási kockázatát is képes csökkenteni.

Bio-kult probiotikum az emésztőrendszer egészségéért.

Bio-kult probiotikum az emésztőrendszer egészségéért.

A honlapra kattintva megismerhetjük a Bio-kult probiotikum jellemzőit, amely egy igen sokoldalú és nagy hatású készítmény. A Bio-kult kapszula rendszeresen is fogyasztható, amely gyermekek, felnőttek és ételallergiások számára is biztonságos. A Bio-kult probiotikum 14 az emberi szervezet számára is igencsak hasznos baktériumtörzset tartalmaz, amelyeknek köszönhetően helyreállítható a bélflóra egészsége. A probiotikumok fogyasztása elengedhetetlen betegségek során, hiszen ekkor a bélflóra egészséges baktériumainak száma csökken.

Diab-Pont Magazin

Diab-Pont Magazin

Küldetésünknek tekintjük, hogy segítsünk a legmagasabb szinten tartani cukorbetegséggel élő embertársaink életminőségét. Célunk, hogy a cukorbeteg diéta kapcsán felmerülő nehézségek megoldásában segítséget nyújtsunk. Feladatunknak tartjuk, hogy segítsünk tájékozódni az elérhető diabetikus élelmiszer választékban, hozzáférhetővé tegyük az általunk ismert diabetikus és cukormentes élelmiszerekkel valamint a cukorbeteg diéta során felhasznált alapanyagokkal kapcsolatos információkat. Cikkeink, leírásaink, táblázataink szerkesztése során a legnagyobb gondossággal járunk el és csak szakmailag megalapozott anyagokat teszünk közzé.

Egészség világ

Egészség világ

Az Egészségvilág oldalán megoldásokat találhat betegségére, tüneteire, továbbá megtalálhatja az Önnek megfelelő orvost, kórházat, rendelőt, terméket, boltot! Tippeket kap a fogyáshoz, megoldást találhat egészségügyi problémáira. Kérdéseire szakemberek, orvosok válaszonak.

Egészségmegőrzés

Egészségmegőrzés

A magyar lakosság egészségi állapota az elmúlt évtizedekben rohamosan romlott. Közrejátszik ebben az ország megváltozott gazdasági struktúrája, a munkanélküliség, a reáljövedelmek csökkenése, a lakosság széles rétegeit érintő elszegényedés. A stresszes életvitel, az általános mozgáshiány, az egészségtelen táplálkozás, a környezeti ártalmak halmozódása megterhelik szervezetünket. Az egészségmegőrzés és egészségvédelem korunk egyik legfontosabb feladata (kellene, hogy legyen).

Egészségmegörzésről cikkek

Egészségmegörzésről cikkek

Meghökkentő eredményt adó felmérések szerint életünk utolsó két hónapjában költjük el egészségi-orvosi kiadásaink felét, pedig akkor már sok értelme nincs, túl késő. Weboldalunkkal ezért elsősorban az egészségmegőrzésre, betegségmegelőzésre vagy a korai betegségdiagnózisra szeretnénk felhívni figyelmüket....

Hirdetés
Egészségportál

Egészségportál

Szeretnéd ismerni az egészséges életmód fenntartásának minden formáját? Szeretnéd felismerni a betegségek tüneteit, és sikeresen megelőzni a betegségeket? Olvasd rendszeresen a weboldalunkat, ahol mindent megtalálsz, amit az egészséges életmódról és a betegségekről tudnod kell. Egészség, betegségek, gyógyítás, terápiák, kezelések, gyógymódok, megelőzés, helyes étrend, egészséges életmód - egyszerűen és közérthetően.

Egészségtipp

Egészségtipp

Tanácsok, praktikák egészségünkért. Ahhoz, hogy elkerüljük a betegségeket, nemcsak az egészséges táplálkozásra kell odafigyelnünk. Életmódunkat is meg kell változtatnunk: ki kell küszöbölnünk káros szenvedélyeinket, rossz szokásainkat, helytelen életfelfogásunkat. Egészséges életmód cikkek: Táplálkozás és egészség, Egészségügyi problémák, Testünk egészségéért, Külsőnk egészsége, Amit beviszünk, beszedünk, Amit felkenünk...

Elixír Magazin

Elixír Magazin

Az Elixír magazin hazánk vezető ezoterikus és természetgyógyászati életmód magazinja. Főbb témái: asztrológia, spiritualizmus, parapszichológia, ezotéria és egyéb ősi tanok, pszichológia, természetgyógyászat, egészséges táplálkozás, gyógynövények. A szerkesztők nem titkolt célja egyrészt, hogy a testi-lelki egészség fontosságára hívják fel a figyelmet, másrészt az élet nagy kérdéseit több oldalról világítsák meg.

Élj masként

Élj masként

Ön is szenved az alábbi tünetektől? - Kiegyensúlyozatlan és nem megfelelő táplálkozás - Gyenge minőségű ivóvíz - Nyugtalan, felszínes alvás, gyakori felébredéssel - Elektromos környezet - elektromos hálózat, mobil telefon, számítógép sugárzás - Egész nap mesterségesen megvilágított környezet, ami nem kap napfényt, pedig a napsugárzás egészségünk szempontjából fontos - Mesterségesen levegőztetett/légkondicionált környezet - friss levegő hiánya - Fizikai mozgás hiánya Ha a fenti tünetek bármelyikét is tapasztalja Önmagán, vagy családján, akkor kérem olvasson tovább, ez az oldal Önnek szól! Itt megtudhatja, hogy mit tehet annak érdekében, hogy egy élhetőbb és vélhetően hosszabb, tartalmasabb életet alakíthasson ki.

Ezért kellene biciklizned

Ezért kellene biciklizned

Cikkünkben összegyűjtöttünk 10 jó okot arra, hogy miért is kellene mindenkinek rendszeresen kerékpároznia. A kerékpározás nem csak egészségünk és környezetünk szempontjából hasznos, hanem megannyi egyéb pozitív hatása is van. A cikkünk elolvasása után garantáltan kedvet kap majd a kerékpározáshoz, hiszen megismeri, hogy mi mindenben lehet ez a fajta mozgásforma előnyére. Testére, szellemére, kapcsolataira, a környezetre egyaránt jótékony hatással lesz. Cikkünket elolvasva garantáltan kedvet kap majd a kerékpározáshoz, ami által jobb életminőséghez juthat hozzá. Ismerje meg kerékpározás mellett szóló érveinket.

Hőkollapszus gyermekeknél: tünetek és elsősegély

Hőkollapszus gyermekeknél: tünetek és elsősegély

A hőkollapszus, vagyis a hőség miatti ájulás a magas hőmérséklet okozta fokozott izzadás következménye. Ha a hőségben valaki túl keveset iszik, a szervezet folyadékot és sót (elektrolitot) veszít. Ez a keringési rendszernek fokozott megterhelést jelent, így az akár össze is omolhat. A legveszélyesebb, ha a gyermek a hőségben még sportol is. Mik a hőkollapszus jelei? A gyermek a kimerültség jeleit mutatja, és levertnek érzi magát. A gyerek ingerlékeny és közömbös. A bőre sápadt és hideg verejtékes. A testhőmérséklet normál. Gyors pulzus. A tudat elborulása vagy eszméletvesztés.

Hőségriadó! Mit együnk, mit igyunk ilyenkor?

Hőségriadó! Mit együnk, mit igyunk ilyenkor?

Bárkinek okozhat egészségi panaszokat, kellemetlen tüneteket, rosszullétet a kánikula, de vannak különösen veszélyeztetett csoportok. Hogy mit lehet tenni a hőség okozta rosszullétek ellen, cikkünkből kiderül. Bárkinek okozhat egészségi panaszokat, kellemetlen tüneteket, rosszullétet a kánikula, de vannak különösen veszélyeztetett csoportok. Ilyenek például a csecsemők és a fiatal kisgyermekek, a 65 évnél idősebbek, a fogyatékosok, a szívbetegségekben és magas vérnyomásban szenvedők. Mire figyeljünk? A kánikula idején mindenkinek ügyelnie kell a fokozott folyadékbevitelre. Akár a szokásos mennyiség többszörösére is szükség lehet. Az izzadás miatt elveszített só pótlása is fontos. Ha teheted, ne legyél a tűző napon 11 és 15 óra között, mivel ilyenkor fokozódik a napszúrás veszélye, és a káros napsugarak is erősebben hatnak ilyenkor. A káros UV-B sugárzás ellen védd a bőrödet napvédő krémmel! Ha teheted, világos színű, természetes alapanyagú ruhát viselj! Széles karimájú vagy ellenzős sapkával, kalappal, vagy a káros napsugarak ellen védő napszemüveggel védd a szemeidet! Otthon, ha teheted, éjjel szellőztess! Kisgyermeket, állatot sose hagyj bezárt gépkocsiban! Az állatoknak több vizet adj, mint máskor, és sose kösd ki a kutyádat a napra! Ha a szabadban sportolsz, azt a reggeli vagy a kora esti órákban tedd! Ha a városban közlekedsz, tartsd észben, hogy a hőség miatt lankadhat

Hr portál

Hr portál

Egy friss felmérés szerint a munkáltatók és a munkavállalók fontosabbnak értékelték az egészségmegőrzést, mint az évek óta listavezető étkezési támogatást. A nyilatkozók hatodik 'legfontosabb' célként sorolták az üdülés, pihenést, amit még az iskolakezdési támogatás is megelőz. Sokat zuhant a képzés és az internet - nem is támogatja az idei szabály...

Tuti menü